Peuteropvang

De Kleine Braam

Bij peuteropvang De Kleine Braam krijgen kinderen van 2-4 jaar de gelegenheid om heerlijk te spelen, nieuwe vriendjes te maken en zich stap voor stap voor te bereiden op de basisschool. In onze peuteropvang stimuleren we de zelfstandigheid van peuters en bevorderen we het zelfvertrouwen in wat ze allemaal kunnen.

Bij De Kleine Braam werken we met boeiende thema's die nauw worden afgestemd met de basisschool. Onze speciale focus op muziek draagt bij aan een sterke taalstimulans, waarbij liedjes naadloos aansluiten bij het thematisch werken. Deze benadering zorgt voor een naadloze samenwerking met het onderwijs, waarbij peuters essentiële vaardigheden ontwikkelen die de overgang naar de basisschool plezierig en moeiteloos maken.

Wij bieden ook ondersteuning aan peuters die wat extra aandacht kunnen gebruiken bij hun (taal)ontwikkeling, met behulp van het VE-programma. Onze focus ligt op taalontwikkeling met extra activiteiten zoals muziek en spel, waardoor elke peuter in een stimulerende omgeving kan gedijen. We heten uw peuter van harte welkom in De Kleine Braam, waar leren, spelen en ontwikkelen hand in hand gaan.

 

Openingstijden

Ma-, di-, do- en vrijdag
08.30 tot 12.30 uur

 

Bekijk hier het GGD rapport

LKR-nummer: 153 827 531

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang De Kleine Braam? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail. U kunt ook meteen het aanmeldformulier invullen.